Trgovina

KTC trgovačku mrežu čini 28 supermarketa te niz specijaliziranih prodavaonica u 26 hrvatskih gradova. U našim supermarketima nudimo veliki izbor proizvoda široke potrošnje (prehrane, pića, kozmetike, proizvoda za pranje i čišćenje, tehničke robe, tekstila, igračaka i kućanskih potrepština).

Poseban naglasak je na dnevno svježoj ponudi mesa, mesnih i mliječnih prerađevina te kruha i peciva. Ponosni smo na ponudu naših voćarnica u kojima možete pronaći dnevno svježe voće i povrće.
Tijekom sezone uzgoja voća i povrća u našim krajevima, nudimo kvalitetno domaće voće i povrće otkupljeno od naših poljoprivrednika-kooperanata, a u ponudi je i povrće uzgojeno u našim plastenicima koje unutar 24 sata od berbe stiže na police.

U sastavu robnih centara uz supermarkete na većini lokacija nalaze se poljoljekarne (ukupno 22 poljoljekarne i jedan vrtni centar). Uz supermarkete i poljoljekarne, kao dodatna ponuda potrošačima, posluje 15 benzinskih postaja te niz ugostiteljskih objekata, restorana i caffe barova.

Birajte mudro i iskoristite našu bogatu i raznoliku ponudu.

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.