Tortilja s tunom

Sastojci:
100 g kukuruza šećerca
100 g kiselih krastavaca
500 g tune iz konzerve
200 g grčkog jogurta
1 žlica senfa
1 žlica majoneze
svježi peršin
sol
papar
4 tortilje
4 lista salate po izboru

Priprema:
U posudi pomiješajte kukuruz, sitno narezane kisele krastavce, ocijeđenu tunu, nasjeckani peršin, senf, majonezu, grčki jogurt te dodajte po želji
sol i papar.
Zagrijte tavu na srednje jakoj vatri i dodajte tortilju. Zagrijte tortilju 30 sekundi sa svake strane, prebacite tortilju na tanjur i u sredinu stavite list zelene salate te dvije žlice nadjeva.
Preklopite rubove tortilje pa usko zamotajte tako da nadjev ne bi curio van.
Ponovite isti postupak i s preostale tri tortilje.


Dobar tek!
 

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.