Pohana punjena pureća rolada

Sastojci:
  • 800g purećeg filea
  • 10g dimljene vratine
  • 20g poriluka
  • 50g svježer sira
  • jaja
  • brašno
  • krušne mrvice
  • sol
  • papar
  • vegeta
  • ulje
  • bučine sjemenke

Priprema:
  • Poriluk malo blanširajte u kipućoj vodi, a zatim ga ohladite.
  • Pureći file potučite i posolite začinima.
  • Na file stavite šnitu vratine, zatim poriluk i svježi sir.
  • Sve zajedno zamotajte u roladu.
  • Uvaljajte roladu prvo u brašno, zatim u jaja i na kraju u krušne mrvice.
  • U krušne mrvice dodajte bučine sjemenke.
  • Stavite u zagrijano ulje na 180 stupnjeva i pržite dok ne postane zlatno smeđa.
  • Prilog napravite po želji.

Dobar tek!

Prijavite se na newsletter

Budite uvijek u toku i ne propustite korisne informacije.